Provence Škola provensálské kuchyně
Parametry
záruka | 2 roky |
Šířka balení | 24.00 cm |
Výška balení | 2.50 cm |
Délka balení | 24.00 cm |
Váha balení | 0.14 kg |
Věk | Puberťák (12-15 let) |
Vhodné | od 18 let |
Popis
Provence Škola provensálské kuchyně
Tajemství surovin receptů jižní Francie. Giu Gedda; Marie-Pierre Moineová.
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis.
- Formát: 195,0 x 235,0 x 33,0 mm
- Počet stran: 352
- Vazba: Pevná bez přebalu matná
- Nakladatelství: SLOVART
Dotazy
Odeslat odkaz
Související kategorie
Kód výrobce
SLO 0099119